عکس های سریال سه در چهار 3x4

 
برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید

در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید

گزارش کامل و تصویری از سریال سه در چهار 3x4

خنداندن، کاری بسیار دشوارتر از خندیدن است. آنقدر منتقد و ناظر داریم که گاه تعدادشان حتی از تولیدکنندگان و مخاطبان هم افزون‌تر می‌شود. پس شهامت می‌خواهد و جسارت که بخواهید چنین مردمی را بخندانید.در این شرایط 3در4 تنها مجموعه تلویزیونی است که با بضاعت محدود خود تلاش می‌کند، در انتهای یک روز کاری، درست در زمانی که پدرهای خانواده روی کاناپه‌ی خانه لم می‌دهند و بچه‌ها شب‌های پس از امتحان را تجربه می‌کنند، تلاش می‌کند، تا آنها را بخنداند، شب‌های آغازین تابستان امسال با 3در4 کمی رنگ و بوی متفاوتی دارد که چرا که اگر برق داشته باشید احتمالا می‌توانید حال و روز خودتان را با یکی از بازیگران این مجموعه همانندسازی کنید.راستی چرا به هم لبخند نمی‌زنیم؟ چرا از شادبودن و نشاط دیگران لذت نمی‌بریم؟ چه برسر ما آمده که بخش بیشتر انرژی‌مان را صرف تخریب دیگران می کنیم؟ از درون خراب هستیم و همیشه به دنبال مچ‌گیری از این وآن هستیم! کمی برای خندیدن برنامه‌ریزی کنیم. دمی برای شادنمودن قلبی کوچک بیندیشیم. به زندگی لبخند بزنیم، به یکدیگر لبخند بزنیم وسرانجام اینکه حداقل اجازه ندهیم خندیدن‌مان سهمیه‌بندی شود!

 

 

 

همیشه شروع خیلی سخته، مثل صفحه سفیدی که تا قبل از خط خطی شدن وحشتناک به نظر می‌‌رسه اما کافیه شروع کنی و کلمه اول روش حک بشه، دیگه اگه خیلی طالب باشی و البته کاربلد، تا آخرین سطر صفحه آخر ادامه می‌‌دهی. مثل همه کارای دیگه. شاید اولین کلمه خیلی مهم و فلسفی و زیبا نباشه اما مطمئنا صفحه‌های بعدی حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت.

4×3 هم صفحه دوم از کارگردانی مجید صالحی است. صفحه اول کارگردانی‌اش با مجموعه‌ای به نام «آشتی‌کنان» پر شد؛ مجموعه‌ای سفارشی با مضمون پزشکی و پیام‌های بهداشتی. حرف‌های زیادی زد. از حق نگذریم خیلی بدخط و نازیبا هم نبود اما مهم این‌که از صفحه اول بتونی چیزی یاد بگیری و در صفحات بعدی به کار بگیری.

اگر مجموعه 4×3 طرفدار زیادی پیدا کرده، مطمئنا تجربه قبلی صالحی بی‌تاثیر نیست هرچند عده‌ای دوست دارن و عادت کردن به ساز مخالف زدن و مدام نام‌های بزرگی که در تیتراژ می‌‌بینن رو عاملی اصلی می‌‌شمرن... نام‌هایی مثل بهرام بهرامیان، رضا عطاران، محمدحسین لطیفی و... این نام‌ها هم بودن و هم نبودن... در جای خود به عنوان مشاور بودن و همه نقش‌هایی که اون دسته خاص بهشون نسبت می‌‌دن، نبودن. برای کسانی مثل ما که از کمی اون‌طرف‌تر همراه و همگام ساخت 4×3 بودیم، واضح و مبرهن است که سیدمجید صالحی بیش از آنچه که در شرح وظایفش مطرح شد، کار کرد و مایه گذاشت.در هر حال از نظر مخاطبان تلویزیون دومین برگ از دفتر کارگردانی این جوان 33 ساله خوب پر شد.
 

حرف‌های پشت دوربین

چند دقیقه‌ای با مهدی بدرلو برنامه‌ریز و مدیر تولید کار همراه شدیم تا سر از چند و چون این حرف‌ها درآوریم. او می‌‌گوید:

  در این مدت حرف‌های زیادی در مورد این کار نوشته و گفته شد که بیشتر آنها درست نیست مثلا این‌که کار با لطیفی شروع شد و بعد مجید صالحی اضافه شد.

  اردیبهشت 86، هسته اولیه 4×3 تشکیل شد که آقای لطیفی به همراه آقای روستایی (تهیه‌کننده) طرح را به آقای بهرامیان دادند. آن زمان فقط یازده قسمت فیلمنامه آماده بود ولی از همان ابتدا مشخص شده بود که 26 قسمتی است. شاید ابتدا، حضور محمدحسین لطیفی در این گروه، ایشان را به عنوان کارگردان معرفی می‌‌کرد اما همان روزهای اول بود که از طرف شبکه، آقای لطیفی را معرفی کردند برای کار «نردبانی بر آسمان».  مجوز 4×3 از سه یا چهار سال قبل توسط حسن روستایی (تهیه‌کننده) گرفته شده بود.  پانزدهم اردیبهشت کارگردان دیگری غیر از صالحی برای کار انتخاب شد به نام رامبد جوان که کار رو شروع کنند. منتهی جوان چند تغییر رو در فیلمنامه اعمال کرد که نظر هسته مرکزی رو جلب نکرد. از این روجوان رفت به سراغ «نشانی».

 بعد از این جریان بود که حسن روستایی به مجید صالحی اعتماد کرد. صالحی پیش از این، یک کار ساخته بود و در سریال «ترش و شیرین» علاوه بر بازی، به عطاران مشاوره هم می‌داد. او هم جواب این اعتماد رو به خوبی داد.

  در مورد کارگردانی مجید صالحی خیلی حرف‌های ضد و نقیض عنوان می‌‌شه از جمله: روستایی به عنوان تهیه‌کننده، لطیفی رو به عنوان کارگردان می‌‌شناسه و صالحی رو قبول نداره و... حتی یک بار من خودم سرکار بودم و از خبرگزاری به من زنگ زدند که فلانی کارگردانی می‌‌کنه، صالحی روبه‌روی من بود و من احساس کردم حتما اینجاست که نباید آدم به چشم‌های خودش هم اعتماد کنه!!

 

http://tinypic.com/m8jv41.jpg

  وقتی نام‌های بزرگ زیاد می‌‌شه، خوراک شایعه هم به مراتب زیاد می‌شه اما خدا رو شاهد می‌‌گیرم هیچ‌کدام از اینها در حد یک اسم نبودن و هرکدام در جایگاه خودش کمک می‌‌کرد و البته این ضعف کارگردان نیست. یک کارگردان می‌‌تونه از آدم‌هایی که کارشون رو قبول داره، مشاوره بگیره.

  مجید صالحی به همراه عطاران و علیرضا مسعودی از همون روزهای اول که هسته اولیه تشکیل شد، به عنوان مشاور هنری و بازیگردان، مشاور کارگردان ، نویسنده انتخاب شدن و بعد از این محمود رضایی به عنوان کارگردان تلویزیونی انتخاب شد که در کارهای قبلی عطاران مثل «ترش و شیرین» هم حضور داشت و من بسیار ازشون یاد گرفتم در خصوص نحوه اداره کردن پروژه!

  4×3 در شب‌های وحشتناک سرد زمستان 86 فیلمبرداری می‌شد، هنوز نرسیدیم به سکانس‌هایی که در شب‌های 17 درجه زیر صفر مقابل دوربین رفت و ما شب کار بودیم.

 وقتی مجید صالحی به عنوان کارگردان معرفی شد، آقای بهرامیان در سمت مجری طرح چون می‌خواست صالحی راحت باشد اداره کار رو همه جوره به او سپرد. همین اختیار تام باعث حضور علی صادقی، آقای کاسبی، مهران رجبی و...شد.

  از جایی که فیلمنامه با فیلمبرداری یکی شد برنامه‌ریزی به من سپرده شد، پیش از این حمید همتی این کار رو انجام می‌داد.

  قرار بود کار نوروزی باشد که پانزده قسمت هر روز پخش بشه و مابقی هفته‌ای سه بار و خدا این لطف رو به بقیه سریال‌های نوروزی کرد که کار ما در نوروز پخش نشه! چون ادعا می‌کنم اگه پخش می‌شد بهترین سریال نوروزی لقب می‌گرفت.  خیلی‌ها می‌گفتن عطاران در حد یک اسم در این کار بوده اما به جز خواندن تیتراژ ابتدایی، در خیلی از سکانس‌های ما حضور فیزیکی داشت و به مجید مشاوره می‌داد از جمله سکانس فینال و سکانس مسجد که پخش شد، هر چند او خودش در پروژه دیگری جلوی دوربین باید می‌رفت حتی چند تا از لوکیشن‌های ما با نظر مستقیم عطاران انتخاب شد.

  به نظرم ما اگه مدام اسم‌ها را چک کنیم که کی بوده و کی نبوده انرژی بیش از اندازه و زحمتی که مجید صالحی برای کار گذاشته را می‌بریم زیر سوال و این به نظرم از انصاف به دور است. مجید خیلی خوب کار کرد که خدا رو شکر تا اینجا جواب داده و بعد از این هم سکانس‌های بهتری را هم خواهیم داد.

  شبی که برف بسیاری باریده بود و ادارات تعطیل شد ما بالای تونل رسالت فیلمبرداری داشتیم، بنده خدا آقای رجبی تا زانو توی برف فرو رفته بود ولی به زیبایی ارائه نقش می‌کرد.

  روتوش نهایی مونتاژکار با بهرام بهرامیان است، با این‌که خیلی مشغله داره، ولی هر شب از هفت بعدازظهر تا پنج صبح سر مونتاژ حاضر می‌شه.

  بودجه این کار خیلی کم بود اما نه در حدی که در برخی جاها عنوان می‌شد که برای ساخت موسیقی باید می رفتیم سراغ آکاردئونی‌های پارک ملت.

  در این کار بیش از 80 لوکیشن داشتیم.

  غلو 4×3 مثل طنزهای دیگه نیست، درسته که خیلی سطح پایین صحبت می‌کنیم اما تمام این حرف‌ها، دکترمآبانه و روانشناسی شده است.

  جایی عنوان شده علی صادقی بالاترین دستمزد رو گرفته اما اینطور نیست. در کل، تموم دوستانی که حضور داشتن، پول خوبی گرفتن. خیلی قاطع این حرف رو می‌زنم چون کارهای قبل و بعدشون رو خبر دارم که از این کمتر گرفتن.

  علی صادقی برای این کار خیلی زحمت کشید و انرژی زیادی گذاشت. با این‌که کمردرد داشت اما به رو نمی‌آورد، هرچند ما هم سعی می‌کردیم زیاد اذیتش نکنیم، همینطور آقای رجبی، آقای کاسبی هم که استادند.

  بازیگران دیگری هم وارد قصه می‌شن مثل شهرام قائدی، خود صالحی و مجید یاسر، یعنی در هر جایی که احساس شده کمی مردم خسته می‌شن و بازیگران تکراری، یک بازیگر وارد کار می‌شه.اگر امروز این کار گرفته به خاطر این‌که خیلی‌ها انرژی گذاشتند.    

در پایان این کار به مانند همه کارهای دیگه با تمام مشکلاتی که داشت ساخته شد و عنوان کردن قسمت‌هایی از تلخی‌ها و مشکلاتش از شیرینی‌کار نمی‌کاهد و اگر می‌بینید این روزها مخاطبان زیادی را یک شب در میان پای جعبه جادویی می‌‌نشاند به خاطر این است که تولیدکنندگانش از بازیگران تا عوامل پشت صحنه و تدارکات انرژی زیادی برایش گذاشتند.

بیوگرافی بازیگران اصلی:

مجید صالحی: در شهریورماه سال 1354 در تهران متولد شد، دو خواهر دارد و مجرد است. بازیگری را به طور جدی از سال 72 با کلاس‌های سمندریان آغاز نمود.

 علی صادقی؛ در سال 1359 متولد شده، در رشته کامپیوتر تحصیل کرده و سال 75 به طور حرفه‌ای وارد بازیگری شد.

 محمد کاسبی؛ چهارم خرداد سال 1330 در تهران دیده به جهان گشود و در رشته بازیگری و کارگردانی سینما تحصیل کرده است.

 مهران رجبی؛ در بیستم اردیبهشت سال 1340 در کرج متولد شد و هم‌اکنون هم ساکن این منطقه است. تحصیلاتش را در رشته گرافیک به اتمام رساند.

 اشکان اشتیاق؛ متولد ششم تیرماه 1361 در تهران دارای مدرک کاردانی گرافیک.

 شهره لرستانی؛ 1345 سال تولد اوست. اوج بازی‌اش «لیلی با من است» و آغاز بازی‌اش با فیلم «نیاز» علیرضا داودنژاد.

  مجید صالحی‌: سعی کردم با سه در چهار لبخندی بر لبان مردم بنشانم. همیشه از سبک کارهای عطاران لذت می‌بردم او اجتماع را خوب می‌شناسد و زیبا هم نشان می‌دهد. این کار برداشتی است آزاد از کارهای دوست خوبم رضای عزیز.

  علی صادقی: در روزهای سختی فیلمبرداری انجام می‌شد، سرمای وحشتناک سال پیش، اما وقتی کار رو می‌بینم تمام اون سختی‌ها رو فراموش می‌کنم و خستگی از تنم بیرون میاد.

  محمد کاسبی: کار که خیلی سخت بود امیدوارم نتیجه خوب باشد.  مهران رجبی: کار با این گروه خاطرات خوشی را برایم رقم زد.

  مجید یاسر: خوشحالم که گروه به من اعتماد کرد و من رو به جمع سه در چهاری‌ها در وهله اول و خانواده‌های ایرانی راه داد.

  مریم سلطانی: با توجه به شرایط سخت فیلمبرداری، تمام عوامل به‌خصوص مجید صالحی برای کار ‌خیلی زحمت کشیدند... امیدوارم حاصل خوبی داشته باشد و این محصول خوب چیزی نمی‌تواند باشد جز رضایت مردم.

نادیا دلدار گلچین از آن دسته بازیگرانی است که سال‌ها در صحنه هنر ایران مشغول بازیگری است. بازیگری قابل که هنر را تمام و کمال درک کرده. او در هجدهم اردیبهشت سال 1339 به دنیا آمده، ثمره ازدواجش دو فرزند دختر است که اولی گریمور می‌‌باشد و دومی گرافیست، او یک نوه پسر هم به نام فرهاد دارد.دلدارگلچین پیش از این‌که به بازیگری روی بیاورد، در رشته موسیقی تحصیل می‌کرد اما به خاطر علاقه فراوانش به بازیگری، جذب این حرفه شد.

حرف‌های جلوی دوربین

 

 

  چندی پیش باخبر شدیم صالحی به خاطر کار بی‌وقفه و بدون استراحت از یک سال پیش برای 4×3 به دلیل سابقه بیماری قلبی، دو شبی را در بیمارستان بستری شده اما به دلیل تعلق خاطری که به این کار داشته، علی‌رغم توصیه پزشک با رضایت خود مرخص شده.

  علی صادقی و مجید صالحی در کار خیلی خوب با هم هماهنگ شدن، این را در قسمت‌های آتی به خوبی حس خواهید کرد. ما در پشت صحنه شاهد این موضوع بودیم.

  بازی متفاوت محمد کاسبی و مهران رجبی و البته بی‌نقص شهره لرستانی و نادیا دلدارگلچین به خوبی نمایان است.

  اشکان اشتیاق هنوز بازی در سریال «زیر آسمان شهر 1» را در اذهان دارد. او پس از مدت‌ها در قاب تلویزیون حاضر شده.

  پسر کوچک سیروس در این سریال پسرعموی مجید صالحی است و نوه آقا رحمان در این مجموعه خواهرزاده علی مسعودی نویسنده کار است.

 

 

عکس های بازیگران سریال سه در چهار

محمد کاسبی[رحمان]
محمد کاسبی[رحمان]


شهره لرستانی[حنا]


مریم سلطانی[طلا]




علی صادقی[بیژن]


اشکان اشتیاق[کیوان]
اشکان اشتیاق[کیوان]









سریال سه در چهار 3x4

http://i37.tinypic.com/351a174.jpg
سریال سه در چهار 3x4

http://i37.tinypic.com/24qvext.jpg
سریال سه در چهار 3x4

http://i35.tinypic.com/rti52q.jpg
سریال سه در چهار 3x4

http://i37.tinypic.com/29nwj6d.jpg





سریال سه در چهار 3x4





سریال سه در چهار


مجید ‏صالحی



علی صادقی[بیژن]


مهران رجبی[سیروس]




نظرات 1 + ارسال نظر
پویا روحی شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 10:37 ب.ظ http://delsoookhte.blogfa.com

" بهترین باشید "
" 20 توصیه بسیار مهم برای موفقیت مالی "
اینها عناوین جدیدترین مقالات سایت هستند . شما که تو خبرنامه عضو نمی شوید و حتی مشترک RSS ما هم نمی شوید ما هم برای اینکه خواننده های خوب رو همچنان داشته باشیم مجبوریم هر بار براتون کامنت بگذاریم .
شما می دونید خواندن RSS با یک فید خوان چه مزایایی داره ؟
در ضمن اگه تمایل داشتید تو یکی از پست هاتون این مقاله ها را به دیگران هم معرفی کنید و لینک اش را بگذارید تا دیگر دوستان هم استفاده کنند .
می دونید که معرفی مقالات مفیدی که برای اولین بار در اینترنت منتشر می شود در وبلاگ شما باعث افزایش رنکینگ وبلاگ شما در گوگل می شود .
آدرسهای مقالات :
http://delsoookhte.blogfa.com/post-179.aspx
http://delsoookhte.blogfa.com/post-180.aspx

سلام من وبلاگ شما رو دیدم زیباست. و لینکتون کردم.
http://www.didaniha2008.blogsky.com/

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد